Tuesday, 17 December 2013

Jadi Confident pada diri


Assalamualikum..

Benda confident ni memang penting..
Aku pakai apa aku nak or apa yang aku suka..colour x sesuai dengan warna baju or seluar or tudung ke..
whateverr..
janji aku selesa oke..huhu

"ehh ko sekarang ni mana ada orang paki tudung ni..(bawal kosong)
sekarang orang pakai shawl,bawal bercorak n blaa blaa..."

yurpp aku tahu la aku just pakai bawal kosong RM 10 je kot..
x mcm korang kan mahai2..huhu :P
so..x kesah pon tu..janji aku selesa..
dan paling penting bagi aku jugak nampak kemas..hehe

aku pun pernah pakai shawl tapi jarang..tapi kalau aku nak pakai shawl pun aku nk yang simple n senang..

 pakai tudung mana buku yassin ko ..?

wahh ko x sayang mulut kan..
x semestinya aku nak bawak yassin nak kena tunjuk kat kau kan..tu riak
nama dia..
soalan pakai hotak la beb..hahaha

bagi aku apa yang aku pakai aku 
tudung x padan dengan baju la..tudung xiron la..baju lusuh,baju besar..
really don't care n no problem..

bila aku pakai aku rasa selesa n aku confident..aku fikir kalau kita pakai sesuatu tu(pakaian or tudung)kalau kita selesa or confident orang yang tengok kita pun selesa jugak tau..


 pagi2 dah terpacak kat klia haha :P

raya aidilfitri 2013..:)

 biar la orang nak cakap ketinggalan zaman ke..apa yang penting keselesaan...ahakss..
kalau ada pendapat masing2 taip entry korang
sendiri ye..bhahaha..

tatatututt

















21 comments:

  1. mulut org mmg susah nk ttp kan?janji kita selesa dan confident dgn apa yg kita pakai..dorg nk ckp ikut skati dorg la..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. a.ah btul tu nisa..mulut orang susah nak tutp..ikut la ap dorng nk ckp kn.. :)

      Delete
  2. Betul tu. Tak perlu nak ikut orang lain. Saya pun suka simple je kalau nak keluar. Yang penting setiap cara orang berbeza. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl kte awk setiap cara orang berbeza..:)

      Delete
  3. yang penting menutup aurat dan selesa kan :)
    jemput singgah ke blog
    azhafizah.com

    ReplyDelete
  4. ehh baju kita cm sama je.. cam serupa je :D hekhekkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke..?heheh baju yang mne tu ye,..?hehehe

      Delete
    2. baju raya aidil fitri tu... Baju kita sama pluss raya 2013 plak.. ngehh ngehh ...

      Delete
  5. hehe .. xpe , sis tetap cantik ..muahehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq echa..echa pn cntik n cute tau..:) ^_^

      Delete
  6. mulut orang, takyah dilayan..CN pun pakai tudung murah2 je, orang duk sibuk beli tudung branded mcm fareeda la sampai beratus2, fuhh ! tak sanggup ! yang penting kalau orang yang memakai tudung tu cantik, pakai tudung RM5 pun still cantik ! hehe

    ReplyDelete
  7. betul tu .. janji konpiden kat diri sendiri .. sudehh .. ahahha !!

    ReplyDelete
  8. Hehee betul sgt. Scha pn jenis pakai bawal yg plain tu ja. Confident n selesa jer, xde rasa serabut2 dah bila kuar ;)

    ReplyDelete
  9. same like me.. hihi.... tak suka pakai selendang... bukan tak pernah pakai.. tapi jarang.. sebab nk kna belit2... lebih selesa pakai tudung bawal.. walaupun murah... *yang murah tu la yang tasha cari... hihi...
    Pakai tudung tak semestinya nak kena bawa yassin 24 jam... tutup aurat tu wajib...

    ReplyDelete
  10. Eh, kita pun suka pakai bawal kosong. RM5 jer. simple but lebih nampak kesopanan dan keayuan di situ. cewahhhh. hihi :D

    ReplyDelete
  11. yes betol confident itu penting. Buat apa pakai bagai nak pergi majlis hari hari tapi dalam diri takda rasa confident. Hehe. Walaupun saya pengguna shawl tapi tetap setuju dengan post ini.

    ReplyDelete
  12. kita sama je gak. suka pakai simple asalkan kena dgn diri kita hihi.. comel akak dlm gmbr entry tu :D

    ReplyDelete
  13. tu semua nak busy body je kan...lantak je org macam tu as long kita selesa dengan apa kte pkai..
    done follow blog comel nie hehe

    ReplyDelete
  14. samaaaaaaa...ika pun pakai ikut suka je...asalkan ika selesa...daripada pakai yang ikut trend tapi kita tak selesa...so takde gunanya juga kan ;)

    ReplyDelete

 

Designed By Izza sakura