Sunday, 22 December 2013

HIJABZONE7

Assalamualikum..


Apa khabaree semua..?
harap sihat2 belake deh...^__^

Sekarang ni, memang ramai orang suka pakai tudung or shawl 
yang simplekan.
lagi2 kalau dari fabrik yang lebut dan x panas...simple2 pun nice
jugak tau:P..Haa hari ni nak share sikit kat mana korang boleh dapatkan shawl yang simple but nice ni...

Kat mana nak dapatkan?
boleh dapatkan di (FB)
FB HIJABZONE7
 INSTAGRAM  @hijabzone7
BLOG HIJABZONE7








Bagi kuza HIJABZONE7 mengeluar kan shawl yang:

  •  shawl yang simple dan cantik dan unik
  • Shawl yang labuh boleh menutupi bahagian dada
  • Boleh digayakan dengan pelbagai cara
  • Nampak selesa dan kemas je..
  • Sesuai dipakai dalam pelbagai majlis tau..seperti dinner,ke pejabat,kawin ke..dan mcm2
  • Banyak pilihan warna dan pilihan warna yang lembut.
  • Harga yang boleh dimiliki semua orang
  • Paling best nya Hijabzone7 menunjukan tutorial sekali tau...
  • Hiasan manik dan batu hiasan yang cantik dan kemas
  • Penggunaan yang simple tapi nampak menarik dan nampak cantik .




Photo: Assalamualaikum dearies... Kami dah siapkan tutorial memakai halfmoon shawl yang boleh membuatkan anda nampak stunning..
** Model using Halfmoon Shawl Candy Pearls - Dark Purple

So jangan hairan tau kalau shawl from hijabzone7 ni cepat sold out
macam goreng pisang panas..nak simple n bergaya cepat
boleh pergi kat FB,BLOG and INSTAGRAM diaorang tau..

okbaiii..^_^




peminat tegar shawl n tudung simple but nice..hehe
(tudung je yang nice tau..muhahaha)



Nak join GA by Hijabzone7 klik
 GA By Hijabzone7

Banyak hadiah yang menarik menanti kita..
jom join... ^_^






















5 comments:

  1. Akeyla jm la kita join GA sma2..hehehe :)

    ReplyDelete
  2. Mak oi. Cantek la shawl2 nya. Tq suggest ye dik ;) Hehehe...

    ReplyDelete
  3. Ariznnzlissa82.. ha.ah semua cantik2 kan.. ^_^

    Wahidah BME: sama2 kak..^_^ hehe

    ReplyDelete

 

Designed By Izza sakura