Wednesday, 5 February 2014

Look backkk on Fessbookk ~~~

Terlahir lah dengan tidak rasminya penerbitan video Your Fristt Moments Fessbokkk...
pheeewiitttttt..haha..kalau nama kat fessbokk LOOK BACK geiteewww..hehehe
Hari ni kuza dok sibok siap kan video ni..pastu bila tengok tersenyum sorang pulak tu... :) 
Errkk kuza ke yang buat..??? hehe..Sebananya encik fesbokk yang tolong buat kan...kuza cume
 tinggal click share je... ^_^ (perasan je lebih haha :p )
memang look back sangat2 lah....jom tengok... ^___^



19 comments:

  1. Apa benda tok kah? Byk orang dah polahnya. Kamek rasa malas mok polah. Tp mcm best jak. Hihi..

    ReplyDelete
  2. Vee Terleah Ricky:mcm best juak lah..hehe..video kngan kita spnjang berfb..heheh... ;)

    ReplyDelete
  3. Heheh saya pon ada buat bnda ni.Sgt cool.hehe

    ReplyDelete
  4. Kyla Pearlisha: kn9..sgt cool..hehe :)

    ReplyDelete
  5. lee.. baru tau.. hehehe.. kuno gilos kita, tak slalu bukak fb -.-"

    ReplyDelete
  6. rajin pesbuk buat filem utk facebookers yaaa.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha.ah kan niniey..mcm2 dah feckbook buat..rajin btl la...hehehe

      Delete
  7. kreatif facebook crew ni,,,ada je idea baru diorang nak buat :)

    ReplyDelete
  8. ada klua lagu x?ne tauk background music ka..hehe..dak kwn mek byk post bnda tok...

    ReplyDelete
  9. skrg popular bnda neh..wall sya pnuh dgn bnda neh ..he2

    http://sihatrampingtk.blogspot.com/2014/02/kepentingan-tidur.html

    ReplyDelete
  10. Dah jd trend skg ni.. tapi akak belum try lagi..hehe..mcm best jer :)

    ReplyDelete
  11. hahaha. memang tgh hot pasal vid tu sekarang ni.

    ReplyDelete
  12. dah try buat...tapi x cool...hahaha. xrajin b'fesbukk la katakan... :P

    ReplyDelete
  13. cantiknya blog nii.. edit dengan sape yea?

    ReplyDelete
  14. haha benda ni memang trend sekarang kt fesbuk. kenangan !

    ReplyDelete

 

Designed By Izza sakura