Sunday, 16 February 2014

Kejadian Tak Berapa aneh....






Haii semuaa..apa khabaree..? harap sihat kehendaknya yerrr..disamping owang2 yang korang sayang ^__^..cehh2 ayat dah macam ahli sastrawan da..bhaha..

14 Febuary..korang mesti tahu tarikh tu..confrm korang tahu nye..alaa ramai orang selalu cakap tu hari kekasih..haaaa tau9 kan..Korang yang  beragama islam jangan sambut tau..sebab tu bukan budaya kita orang islam..
COOPP2 kuza bukan nak tunjuk bagus apa semua tau..juzz mengiatkan diri sendiri jugekkk... :)

Nak di pendekkan cita..14 Feb..hari tu, tengah kuza syok2 tengok tv..Tiba2 tettt..tetttt(bunyik msg masuk kat fon)..kuza pon bace la...terrkejutt kucingg  bila baca msg tu tau x...
korang nak tahu x msg apa..???mesti excited nak9 tau kan...haha

mesg bunyi macam ni...:

MASEJ:  Salam Happy Valantime dayy awkk.. :)

takkk terkejutt kucingg engko...x pernah2 seumur hidup dapt msg mcm tu..huhu..mase bace msg tu hati ni dah berdebar2 tau tau..dupp dapp dupp dapp je...sebab x tahu nak balas apa...

Fikir japp kalau aku nak balas msg tu dengan sebab2 kita x boleh sambut hari tu takut dia cakap aku bajett alim/bagus pulak..

kedua: kalau aku tegur takut dia tersa pulak..dan kalau aku tegur memang berjela2 lah msg tu..lagipon aku bukan suke sagt tiap msg panjang lebar ni..muhaha. :P
Tengah kepala aku dok ligat berfikir (sambil tangan usap2 dagu)..haaaa tiba2 datang idea yang aku pasti langkap lagi padat isi nya nak balas msg tu..hahaha (padat la sgttt hehehe)

BALAS MSG: Erkk sory awak sy x sambut hari tu..
(clik sent msg sambil buat muka puas hati :D )

Dipendekan kan cerita nya lagi lepas kuza sent msg tu sampai sekrang kuza tggu dia reply msg tapii xde dibalasnya..mungkin dia terase kott..huhu dok tahu la..

kuza x kesah dia terasa ke n or pe2...kuza ni bukan kejam orangnya tau..kuza ni budak baik tau9...hahha..

kepada awk si penghanta msg tu..mungkin awk bace entry ni KOT9 la..
kuza mntak maaf k..kalau awk terasa.. kita x boleh sambut hari tu tau..

Apaa..??? kenapa kita x blh sambut.. ????
Korang boleh search kat google ye..x pon korang boleh tanya ustaz or ustazah ..

den nk kobar takut den pun salah kobar kat kome semua pulakk..haha..

Last but not least....Mesti korang terfikir yang hanta msg tu lelaki kan..salahh tu korang..
yang hanta msg ni perempuan tau..membr class kuza mase sekolah rendah kuza dulu..
hari tu terjumpa dia..setelah bebrapa tahun x jumpa..macam biase la permpuan kalau lame x jumpa pung pang pung pang la panjang lebor cerita  nyerr....muhahha..lastt2 bertukar no fon..huhu..

Ok tata..










14 comments:

  1. ingatkan aneh ape la td..heheh.. klakar ayat terkejut kucing tu.. :D

    ReplyDelete
  2. samalah...kat tempat kerja pon ramai duk tanya tak sambut valentine ke.. naniey senyum jelah..malas nak cakap pape..lagipun yang brtanya tu bkn org islam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu naniey,kadang2 kita x tahu nak jwb ap kan...lagi2 kalu non muslim tny..hanya mampu tersenyum je..

      Delete
  3. say NO to Valentines day heee ^_^
    meh la visit blog sy http://dsupermama.blogspot.com/

    tq

    ReplyDelete
  4. sy pun tak sambut.. tapi tiap kali tgok cerita valentine, anime smbut valentine.. rasa terharu...

    aiyaa.. XDD apa boleh buat.. as long as tak sambut sudah XDD hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiiyaa tharu plk..hehehe..btul tu asl kita x terikut n x sambut sudah kan. :)

      Delete
    2. ahahaa serius tharu sbb slalunya cerita pasalm valentine kan cintan cintun XDD and some of ending sad, some happy but the moment was touching my heart..

      sbb tu yg terharu.. walaupun tahu.. apa itu valentine XDD

      yups so true ^__^ btol sgt2 dah tu ^^

      Delete
  5. la ingt boy send msj tu tp girl la pulak,huhuu......;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk boy bkn la dearr..hehe..a.ah yang terkejut tu girl..

      Delete

 

Designed By Izza sakura